Tämä ohje riittää 12 mokkapalaan.
Tarvitset lisäksi:
- 2 kananmunaa (huoneenlämpöistä)
- 75 g voita
- ½ dl mantelimaitoa
- 1 ml vaniljauutetta
- 1 rkl kaakaojauhetta
Näin onnistut:
- kuumenna uuni ja voitele vuoka 20 x 20 cm
- kaada pussin sisältö kulhoon ja lisää kaakaojauhe (sokeritnón)
- sekoita joukkoon munat, sulatettu voi ja vaniljauute. Lisää mantelimaito ja jatka sekoittamista.
- levitä taikina vuokaan ja tasoita
- kiertoilmauuni: 150 astetta, paistoaika n. 35 min riippuen uunista
- tavallinen uuni: 175 astetta, paistoaika n. 35 min riippuen uunista
- Valmista kuorrutus – sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Laita tuorejuustoseos jäähtyneen kakun päälle
Suklaa – tuorejuustokuorrutus:
- 100 g pehmitettyä tuorejuustoa
- ½ dl kaakaojauhetta
- 25 gr voita
- 1 dl karppisokeria
- 2 rkl mantelimaitoa
- 1 tl vaniljauutetta
Ravintosisältö 100 g:
Energia/energi 620 kcal
Proteiini/protein 26,6
Hiilihydraatti/kolhydrat 10,8 g
Rasva/fett 50,4 g
Sokeri/socker 4,2 g
Suola/salt 3 g